Kompatibilní verze
Ravioli di cacao con frutta secca in crema di formaggi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca al cacao
- 50 g di semola rimacinata di grano duro
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 30 g di cacao in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 4 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
Ripieno con frutta secca e canditi
- 100 g di amaretti
- 40 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di noci sgusciate
- 50 g di scorza di arancia candita
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 50 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 chiodo di garofano
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 25 g di burro
- 250 g di latte intero
- 100 g di Taleggio a tocchetti
- 15 g di farina tipo 00
- Parmigiano reggiano a scaglie a piacere
- 10 foglie di menta fresca, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4071 kJ / 973 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 114.3 g
- Tuk
- 41.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1h 15min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Charlotte al pandoro e spumante
4 Std. 50 Min
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5h 20min
Ravioli asparagi e bottarga
45 min
Bignè a sorpresa
2u.
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1u.
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1h 50min
Diplomatica
3h 30min
Paccheri zucca e gamberoni
50min
Ravioli ai carciofi
1h 30 min
Pizza bianca alla rucola
1h 35min