
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Yogurt
- 500 g di latte intero
- ½ bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 10 foglie di basilico fresche lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 500 grammi
- Kalorie
- 526 kcal / 2201 kJ
- Protein
- 17.1 g
- Tuk
- 38.1 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lorighittas
2hod. 15min
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13hod. 30min
Barbabietole sottovuoto
3hod. 30min
Yogurt alla stracciatella
14hod. 20min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10hod. 30min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18hod. 20min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12hod. 15min
Ricotta
5hod. 30min
Yogurt liquido alla banana e fragole
13hod.
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10hod. 30min
Ketchup light
1hod. 10min
Burro di arachidi
20min