Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Yogurt
- 500 g di latte intero
- ½ bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 500 grammi
- Kalorie
- 2201 kJ / 526 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 38.1 g
- Nasycený tuk
- 55 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Infuso di frutti disidratati
20min
Primo sale
13 Std. 30 Min
Burro
40min
Sciroppo zenzero e limone
40min
Senape
5h 15min
Tisana del buonumore alla lavanda e menta
25min
Bevanda di riso e limone
10 Std. 30 Min
Succo detox al pompelmo, mela e lamponi (TM6)
15min
Condimento allo yogurt
10 min
Ricotta
5 Std. 30 Min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Tisana della buonanotte alle mele e camomilla
20min