Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Baccalà panna e alloro sottovuoto
TM6

Baccalà panna e alloro sottovuoto

4.0 ( 14 hodnocení )

Suroviny

Crema di ceci e pomodori secchi

  • 100 g di ceci bianchi in scatola sgocciolati e sciacquati
  • ½ spicchio di aglio
  • 5 pomodori secchi sott'olio sgocciolati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di panna (min. 30% di grassi)

Baccalà sottovuoto

  • 1600 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 400 g di baccalà ammollato e dissalato (2 filetti)
  • 160 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 foglie di alloro fresco lavate
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 6 pomodori secchi sott'olio sgocciolati
  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
396.5 kcal / 1660.1 kJ
Protein
24.5 g
Tuk
24.9 g
Sacharidy
19.5 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
11.9 g
Sodík
1943 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty