Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema di ceci e pomodori secchi
- 100 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati e sciacquati
- ½ spicchio di aglio
- 5 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
Baccalà sottovuoto
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato (2 filetti)
- 160 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 6 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1660.1 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 24.9 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1943 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1 Std.
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 godz. 10 min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30 min
Pane alla birra (TM6)
4 Std.
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2 godz. 40 min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30 min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 Min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6h
Pere sottovuoto alla cannella
2 godz. 5 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45 min