Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote
- 40 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 150 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 75 g de camembert, détaillé en cubes
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 3 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1486.2 kJ / 354.2 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 Std.
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 godz. 15 min
Croque-cake
50 min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30 min
Champignons farcis au gorgonzola
55 Min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 min
Pâtes au gorgonzola
40 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 godz. 15 min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 Min