Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote
- 40 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 150 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 75 g de camembert, détaillé en cubes
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 3 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1486.2 kJ / 354.2 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Pâtes au gorgonzola
40min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15 min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15 min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30min
Gratin de comté façon pudding
45min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h