![Fondant czekoladowy Fondant czekoladowy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8BB801FA-5B2B-491A-8171-D0A41B1256C7/Derivates/6567D6D9-7855-4B98-8992-9FA974A6BE5B.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia kokilek
- 150 g cukru trzcinowego, drobnego
- 95 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao, pokrojonej na kawałki
- 50 g mąki pszennej
- 2 jajka
- 1 żółtko
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1491.3 kJ / 356.4 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 28.8 mg
Alternativní recepty
Fondant czekoladowy
50 min
Krem kataloński (crema catalana) z przyprawami korzennymi
1h 40 min.
Fondant czekoladowy z czerwonym pieprzem
35 min
Deser z płynną białą czekoladą
3h
Suflety pomarańczowo-czekoladowe
45min
Mini ciasta czekoladowe z Varomy
1 godz.
Suflet czekoladowo-pomarańczowy
45min
Sos waniliowy
10min
Ciasto czekoladowe
50 min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Mus czekoladowy
3h 20min
Panna cotta
3h 15 min