Fondant czekoladowy w kokilkach

Fondant czekoladowy w kokilkach

4.8 996 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 porcji

Suroviny

  • 90 g masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia kokilek
  • 150 g cukru trzcinowego drobnego
  • 95 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
  • 50 g mąki pszennej
  • 2 jajka
  • 1 żółtko

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 28.8 mg
Protein 4.6 g
Kalorie 1491.3 kJ / 356.4 kcal
Tuk 21.1 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 12.3 g
Sacharidy 38.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...