Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 250 g Farfalle (z. B. von Barilla)
- 25 g Pinienkerne
- 3 EL Kräuterfrischkäse (z. B. Bresso)
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2149 kJ / 513 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 7.7 g
Alternativní recepty
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Rucola-Feta-Risotto
40min
Tortellini-Spinat-Auflauf
1h
Feta-Nudeln
30min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1h
Gnocchi Caprese
20min
Zucchini-Käse-Lasagne
1h
Möhren-Spinat-Pasta
35min
Gnocchi in Spargel-Rahmsauce
50min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35min