Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Zucchini, in Stücken
- 250 g Aubergine, in Stücken
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 800 g Gnocchi aus dem Kühlregal
- Parmesan, gerieben, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1219 kJ / 291 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 5.3 g
Alternativní recepty
Tomaten-Spinat-Nudeln
35min
Champignon-Spinat-Nudeln
30min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30min
Veggie Rigatoni al forno
45min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45min
Gefüllte Zucchini mit Tomatenreis
1h 40min
Tomaten-Nudeln mit Gemüse und Feta
40min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1 Std.
Tomatennudeln mit Spinat
35min
Ratatouille-Pasta
40min
Kartoffel-Ratatouille
1 Std.
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1 Std.