Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 rote Paprika, eine geviertelt, eine in Streifen
- 30 g Öl
- 250 g Langkornreis, parboiled
- 70 g Tomatenmark
- 900 g Wasser
- 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Salz
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 Zucchini (ca. 150 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 gelbe Paprika, in Streifen
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 200 g Zuckerschoten, frisch oder TK
- 400 g Feta, in Würfeln (2 cm)
- 1 - 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 - 2 Zweige Thymian
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2862 kJ / 684 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Tomaten-Nudeln mit Gemüse und Feta
40min
Tomatennudeln mit Spinat
35min
Frische Tomaten-Pasta
25 Min
Kartoffel-Ratatouille
1h
Tomatenreis Mexiko
50 Min
Ratatouille-Pasta
40min
Gnocchi Tricolore
30min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45min
Gefüllte Zucchini mit Tomatenreis
1h 40min
Buntes Gemüse mit Schafskäse und Tomatenreis
40min
Gefüllte Zucchini mit Tomatensauce und Reis
40min
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35min