Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 350 g Risottoreis
- 900 g Wasser
- 80 g Weißwein
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 50 g Rucola, in Stücken (2 cm)
- 200 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 80 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2349 kJ / 556 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30min
Überbackenes Risotto
50min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Gnocchi Caprese
20min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35min
Grünes Spargelpesto
20min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40min
Rucola-Risotto
35min