Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 2 citrons jaunes non traités
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu noir
- 1 chou romanesco (ou 300 g de fleurettes)
- 1500 g d'eau
- 10 g de sel fin
- 400 g de pâtes sèches courtes (type conchiglie, orecchiette, trofie)
-
1
c. à soupe d'huile de pistache
nebo 1 c. à soupe d'huile d'olive - poivre noir fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2831 kJ / 675 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1u.
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Gratin de blette au tofu soyeux
1u.
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Petits flans aux brocolis et noisettes
45min
Risotto au potiron
35min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min