Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 2 citrons jaunes non traités
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu noir
- 1 chou romanesco (ou 300 g de fleurettes)
- 1500 g d'eau
- 10 g de sel fin
- 400 g de pâtes sèches courtes (type conchiglie, orecchiette, trofie)
-
1
c. à soupe d'huile de pistache
nebo 1 c. à soupe d'huile d'olive - poivre noir fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2831 kJ / 675 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Taboulé de chou-fleur aux canneberges
1 Std.
Œufs brouillés aux asperges
35min
Tortilla aux pois gourmands
45min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 Std. 20 Min
Gnocchi aux épinards
1 godz. 5 min
Taboulé de brocoli et chou kale
35min
Tarte au chou romanesco et roquefort
1 Std. 15 Min
Crumble de panais et courgettes
1 godz. 5 min
Gratin de chou-fleur, manchego et amandes
50min
Taboulé de chou romanesco
1 Std. 20 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min