Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le jus de 2 citrons jaunes
- 10 - 12 artichauts, type poivrade
- 500 g d'eau
- du sel, à discrétion
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de menthe fraîche, équeutés
- 2 gousses d'ail, coupées en fines lamelles
- 250 g d'huile d'olive
- du poivre moulu, à discrétion
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 993 kJ / 237 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 Min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 Std.
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Pois gourmands farcis au crabe
45min
Asperges sauce à l'orange
55 min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1 Std. 10 Min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 Std.
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 Std. 45 Min
Légumes croquants
1 Std.
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50min