Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le jus de 2 citrons jaunes
- 10 - 12 artichauts, type poivrade
- 500 g d'eau
- du sel, à discrétion
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de menthe fraîche, équeutés
- 2 gousses d'ail, coupées en fines lamelles
- 250 g d'huile d'olive
- du poivre moulu, à discrétion
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 993 kJ / 237 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10 min
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40 min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Asperges sauce à l'orange
55 min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Cabillaud façon aïoli
1 Std.
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 Std.
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min
Poireaux vinaigrette
35 min