Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g d'eau
- 15 g de gros sel
- 400 g de semoule de maïs précuite
- 400 g de gorgonzola, coupé en lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1385 kJ / 331 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 Min
Gratin de butternut et polenta au comté
1 godz. 10 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 Std.
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 Min
Polenta aux olives
45 Min
Polenta aux olives et tomates confites
45 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min