
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g d'eau
- 15 g de gros sel
- 400 g de semoule de maïs fine précuite
- 400 g de gorgonzola coupé en lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 331 kcal / 1385 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1hod. 10min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2hod.
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta aux olives
45min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Veau bolognaise et polenta
35min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1hod.
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min