Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g d'eau
- 15 g de gros sel
- 400 g de semoule de maïs précuite
- 400 g de gorgonzola, coupé en lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1385 kJ / 331 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta de châtaigne
30min
Veau bolognaise et polenta
35min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 分钟
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Polenta aux olives
45 min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta aux olives et tomates confites
45 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 godz.