
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g d'artichauts (6 env.), de taille moyenne
- 100 g de vinaigre d'alcool
- 500 g d'eau
- 1000 g de fèves fraîches écossées (poids net 200 g)
- 8 gousses d'ail nouveau, pelées et coupées en deux
- 150 g d'huile d'olive
- 8 filets d'anchois à l'huile d'olive
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 546 kcal / 2255 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 40 g
- Sacharidy
- 12 g
Alternativní recepty
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12hod. 45min
Fond d'artichaut à la framboise
1hod. 10min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Artichauts marinés à l'italienne
12hod.
Salade de fèves, radis et asperge
1hod.
Asperges sauce à l'orange
55min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1hod. 30min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55min
Asperges à la flamande
25min
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Poireaux vinaigrette
35min