Artichauts et fèves en bagna cauda

Artichauts et fèves en bagna cauda

4.2 21 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 1800 g d'artichauts (6 env.), de taille moyenne
  • 100 g de vinaigre d'alcool
  • 500 g d'eau
  • 1000 g de fèves fraîches écossées (poids net 200 g)
  • 8 gousses d'ail nouveau, pelées et coupées en deux
  • 150 g d'huile d'olive
  • 8 filets d'anchois à l'huile d'olive
  • du poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 17 g
Kalorie 2255 kJ / 546 kcal
Tuk 40 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...