Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ - 1 oz olive oil
- 6 - 7 oz mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)
- 25 - 27 ½ oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
- 26 ½ - 28 oz water
-
1
tsp vegetable stock paste
nebo 1 vegetable stock cube - 1 tsp salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 448.4 kJ / 107.2 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 724.1 mg
Alternativní recepty
Carrot Ginger Soup
20 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 10 Min
Sautéing 14 oz Carrots
20 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Pea Soup
30 Min
Curried Lentils
5h 15 min
Basic Vegetable Soup
50 Min
Steamed Rice
25 Min
Vegetable Soup
35 Min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min