Zařízení & příslušenství
Basic Soup Purée
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)6 - 7 oz
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed25 - 27 ½ oz
-
water26 ½ - 28 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
724.1 mg
Protein
4 g
Kalorie
448.4 kJ /
107.2 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
14.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Butternut Squash and Ginger Soup
35min.
Steamed Rice
25min.
Creamy Tomato Soup
30min.
Steamed Cubed Potatoes
40min.
Steamed Broccoli
25min.
Basic Basmati Rice
35min.
Carrot Ginger Soup
20min.
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1hod. 10min.
Butternut Squash and Apple Soup
30min.
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1hod. 15min.
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55min.
Butternut Squash Ravioli Soup
35min.