Zařízení & příslušenství
Basic Soup Purée
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)6 - 7 oz
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed25 - 27 ½ oz
-
water26 ½ - 28 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
724.1 mg
Protein
4 g
Kalorie
448.4 kJ /
107.2 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
14.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Steamed Rice
25min.
Creamy Tomato Soup
30min.
Vegetable Soup
35min.
Sautéing 14 oz Carrots
20min.
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min.
Pea Soup
30min.
Steamed and Grilled Beets
1hod. 20min.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min.
Basic Vegetable Soup
50min.
Carrot Ginger Soup
20min.
Butternut Squash and Apple Soup
30min.
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1hod. 15min.