Basic Soup Purée
TM6

Basic Soup Purée

4.9 (60 hodnocení)

Suroviny

  • ½ - 1 oz olive oil
  • 6 - 7 oz mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)
  • 25 - 27 ½ oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
  • 26 ½ - 28 oz water
  • 1 tsp vegetable stock paste
    nebo 1 vegetable stock cube
  • 1 tsp salt, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
448.4 kJ / 107.2 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
14.4 g
Tuk
4 g
Nasycený tuk
0.7 g
Vláknina
4.7 g
Sodík
724.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty