Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La compote de rhubarbe
- 500 g de rhubarbe, en tronçons (pelée ou non)
- 120 g de sucre en poudre
-
1
c. à soupe de sirop de grenadine
nebo 1 c. à soupe de sirop de cassis - 1 c. à soupe de jus de citron
La crème
- 60 g de sucre en poudre
- ⅓ gousse de vanille
- 400 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 25 g de fécule de maïs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- 4 biscuits sablés au beurre, type shortbread, grossièrement écrasés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1590 kJ / 379 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Clafoutis à la rhubarbe
55 Min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 Std. 10 Min
Salade de céleri aux raisins et aux noix
10 Min
Gratin fraise-rhubarbe
25 Min
Compote rhubarbe fraise
35 Min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2 Std. 30 Min
Tôt-fait à la rhubarbe
1 Std. 15 Min
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55 Min
Tarte à la rhubarbe
1 Std.
Crème au fromage blanc et rhubarbe
30 Min
Compote de rhubarbe
1 Std. 5 Min
Purée de céleri
25 Min