Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 150 g de beurre doux, préalablement congelé à plat en morceaux
- 75 g d'eau, très froide
- 1 pincée de sel
La garniture
- 40 g d'amandes émondées
- 50 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 300 g d'eau
- 300 g de prunes, type Reine-Claude, dénoyautées et coupées en quatre
- 1 petite pomme, coupée en huit
- 1 belle poire, coupée en quatre
- 3 pincées de cannelle en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 2 c. à soupe de sucre roux
- 1 c. à soupe de lait
- 1 c. à café de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Streusel
2 Std.
Strudel à la pomme
1h 45 min
Kardemummabullar
5h
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 Min
Mont-blanc revisité
4h 20min
Nonnettes au cassis
1h 40 min
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12h 20min
Kouglof alsacien
4h 20min
Strudel minute aux pommes et aux noix
40 Min
Pain d'épices aux fruits secs
1 godz. 15 min
Gâteau aux quetsches
45 Min
Kougelhopf
2óra 55p