Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de fromage de chèvre frais, type Chavroux
- 40 g de noisettes décortiquées
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 140 g d'abricots frais, dénoyautés et coupés en deux
- 40 g de miel
- 20 g d'eau
- 140 g de raisins noirs et blancs, égrainés et coupés en deux
- 100 g de crème liquide entière
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 817.1 kJ / 195.8 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Sabayon au citron
15 Min
Barres choco-Passion
2h 45min
Ananas cuit aux vapeurs de vanille, sorbet à la coriandre
3h
Sabayon au vouvray
15 Min
Opéra de foie gras
24 Std.
Gianduja cacahuète et caramel, sorbet mangue
4h 30 min
Crème brûlée aux pralines roses
3h 15min
Choux à la mousse de petits pois
4h
Mini-éclairs aux chèvre, sardines et olives
1h 15min
Clémentine farcie au crabe
20min
Crème anglaise à l'orange
1h