Paté de lebre

Paté de lebre

5.0 1 rating
Příprava 35min.
Celkový 25hod. 50min.
700 g

Suroviny

  • vinho tinto
    200 g
  • alho
    5 dentes de
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • pimenta preta em grão mais q.b. p/ decorar
    1 c. chá de
  • orégãos
    1 c. chá de
  • lebre cortada em pedaços
    800 g
  • folhas de louro
    2
  • cebola
    100 g
  • banha
    30 g
  • azeite
    30 g
  • alecrim só as folhas, mais q.b. p/ decorar
    1 pé de
  • manteiga à temperatura ambiente
    250 g
  • folhas de gelatina
    3
  • água mais q.b. p/ hidratar
    300 g
  • vinho do Porto
    50 g
  • Pimenta rosa em grão q.b. p/ decorar

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 560.1 mg
Protein 39.2 g
Kalorie 2426.6 kJ / 580 kcal
Tuk 41.6 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 20.6 g
Sacharidy 4.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...