
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de gruyère coupé en morceaux
-
2
ciboules coupées en morceaux (3 cm env.)
nebo 2 oignons nouveaux coupés en morceaux - 30 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 150 g de vin blanc
- 700 g d'eau
-
1 ½
c. à café bombées de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 ½ cube de bouillon de légumes 100% végétal - ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de raisins blancs sans pépins (les plus gros coupés en deux)
- 150 g de gorgonzola émietté
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 20 g de beurre doux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 605 kcal / 2535 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 56 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Risotto au vin rouge
45min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1hod. 20min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto au lait de coco
30min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Pâtes au gorgonzola
40min
Risotto crémeux au camembert
35min
Risotto (Escale gourmande)
30min