Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
-
2
ciboules, coupées en morceaux (3 cm env.)
nebo 2 oignons nouveaux, coupés en morceaux - 30 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 150 g de vin blanc
- 700 g d'eau
-
1 ½
c. à café bombées de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 ½ cube de bouillon de légumes 100% végétal - ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de raisins blancs sans pépins (les plus gros coupés en deux)
- 150 g de gorgonzola, émietté
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 20 g de beurre doux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2535 kJ / 605 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1 godz. 20 min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Risotto au lait de coco
30 min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35 min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 min
Risotto au citron, burrata et romarin
1 godz. 10 min
Crumble de confit de canard aux noix
1h