Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
-
2
ciboules, coupées en morceaux (3 cm env.)
nebo 2 oignons nouveaux, coupés en morceaux - 30 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 150 g de vin blanc
- 700 g d'eau
-
1 ½
c. à café bombées de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 ½ cube de bouillon de légumes 100% végétal - ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de raisins blancs sans pépins (les plus gros coupés en deux)
- 150 g de gorgonzola, émietté
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 20 g de beurre doux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2535 kJ / 605 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45 Min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Tatin d'échalotes au chèvre
1 godz. 10 min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1h 20min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 Min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Pâtes au gorgonzola
40min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Risotto crémeux au camembert
35min