Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
-
2
ciboules, coupées en morceaux (3 cm env.)
nebo 2 oignons nouveaux, coupés en morceaux - 30 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 150 g de vin blanc
- 700 g d'eau
-
1 ½
c. à café bombées de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 ½ cube de bouillon de légumes 100% végétal - ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de raisins blancs sans pépins (les plus gros coupés en deux)
- 150 g de gorgonzola, émietté
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 20 g de beurre doux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2535 kJ / 605 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Gnocchi au brocoli et bleu
40 Min
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1 Std.
Champignons farcis au gorgonzola
55 Min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 Std. 30 Min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 Std.
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 Std.
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1h 20 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min