Gratin de ravioles, céleri et poireaux
TM5 TM6

Gratin de ravioles, céleri et poireaux

4.3 (90 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g de beaufort
  • 200 g de céleri-rave
  • 75 g de poireau, en rondelles
  • 500 g d'eau
  • 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 3 brins de persil frais, équeutés
  • 2 plaques de ravioles du Dauphiné

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1058 kJ / 252 kcal
Protein
12 g
Sacharidy
19 g
Tuk
14 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty