Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau, en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1058 kJ / 252 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Gratin de potimarron et pomme de terre
1h 20min
Risotto au potimarron
1h
Lasagne de courgette
1h 25min
Quenelles nature, comté et épinards
45min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Conchiglie au potiron
40min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15min
Lasagne chèvre-courgette
1h
Lasagne à la ricotta et aux aubergines
1h 30min