
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 252 kcal / 1058 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 19 g
Alternativní recepty
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1hod. 10min
Tarte aux blettes et ricotta
1hod. 40min
Gratin de blettes
1hod.
Cannelloni aux blettes
1hod. 5min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1hod. 5min
Gratin de coquillettes au poireau
45min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1hod. 10min
Œufs mollets aux épinards gratinés à la crème de cheddar
55min
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1hod. 15min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1hod. 15min