Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau, en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1058 kJ / 252 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Quenelles nature, comté et épinards
45 min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Gratiné de cannelloni au vert
1h 45 min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 min
Tortilla aux pois gourmands
45 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1 Std. 15 Min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10 min