Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 80 g de courgette, coupée en morceaux
- 50 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de graines de céréales en mélange, type marque Tipiak
- 60 g de vin blanc sec
- 250 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1622.2 kJ / 388 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crumble style indien
1h
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 min
Fettucine vegan au chou-fleur
1h
Risotto végétarien
35 min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 min
One pot pasta brocolis-amandes
50 min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1h 5min
Risotto méditerranéen à l'orge
55 min
Quinoasotto
35 min