Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 80 g de courgette, coupée en morceaux
- 50 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de graines de céréales en mélange, type marque Tipiak
- 60 g de vin blanc sec
- 250 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1622.2 kJ / 388 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Tarte automnale
1h 15min
Tortilla de patates douces aux épinards
35min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1 Std. 5 Min
Risotto méditerranéen à l'orge
55min
One pot pasta brocolis-amandes
50min
Fettucine vegan au chou-fleur
1u.
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45 min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35min
Risotto en rouge et vert
1h 10min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Quinoasotto
35min