Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 80 g de courgette, coupée en morceaux
- 50 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de graines de céréales en mélange, type marque Tipiak
- 60 g de vin blanc sec
- 250 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1622.2 kJ / 388 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili sin carne
1 Std. 25 Min
Crumble style indien
1 Std.
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1 Std. 5 Min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45 Min
Risotto méditerranéen à l'orge
55 Min
Risotto en rouge et vert
1 Std. 10 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Quinoasotto
35 Min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50 Min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40 Min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35 Min