Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de pierna de cerdo o espadilla de cerdo, en trozos (3 cm)
- 4 dientes de ajo, fileteados
- 1100 g de agua
- 6 tomates verdes chicos, partidos en cuartos
- 2 chiles colorados, sin tallos ni semillas
- 1 bolillo chico, rebanado y dorado en aceite
- 1 ½ cdita de comino en polvo
- 1 cdita de sal fina o al gusto
- limones, partidos en cuartos para acompañar
- cebolla finamente picada, para acompañar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 11901 kJ / 284 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Bisteces en salsa verde TM6
45 min
Cerdo entomatado
50min
Mole de olla
35min
Entomatado de cerdo
1h
Mixiote de pollo
1h
Cerdo con chilacayotes en pipián
55 min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1h 20 min
Rollo de cerdo con espinaca
55 min
Bistec en pasilla con papas, nopales y tiramisú rápido TM6
1h
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 godz. 45 min
Chicharrón en salsa verde
25 min