Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di farina di mais
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di calamari freschi puliti e a pezzi
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti
- 60 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di besciamella
- 100 g di provola, in pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 12 pezzi
- Kalorie
- 12552 kJ / 3000 kcal
- Protein
- 120.1 g
- Sacharidy
- 376.1 g
- Tuk
- 123.3 g
- Vláknina
- 16.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagottini di crêpes al baccalà e ceci
1h 45min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 Min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Bignè a sorpresa
2 Std.
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1ωρ. 10 λεπτ.
Antipasto di alici agli agrumi
2j 10 menit
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1h 30min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1 Std.
Stelle di mare
30 Min
Palline al prosciutto
1h 30min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1h 30min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min