Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di farina di mais
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di calamari freschi puliti e a pezzi
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti
- 60 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di besciamella
- 100 g di provola, in pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 12 pezzi
- Kalorie
- 12552 kJ / 3000 kcal
- Protein
- 120.1 g
- Sacharidy
- 376.1 g
- Tuk
- 123.3 g
- Vláknina
- 16.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet mignon con porcini e castagne
1h 30min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Brodetto alla triestina
1h
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Involtini mare e monti
1h 10min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35 min
Fagottini al profumo di mare
1h 40min
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1h 10min
Éclair alla crema di limone
4h
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Involtini di spigola
40min