
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di farina di mais
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di calamari freschi puliti e a pezzi
- 20 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 10 minuti
- 60 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di besciamella
- 100 g di provola in pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 12 pezzi
- Kalorie
- 3000 kcal / 12552 kJ
- Protein
- 120.1 g
- Tuk
- 123.3 g
- Sacharidy
- 376.1 g
- Vláknina
- 16.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ponte dei sospiri
1hod.
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30min
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1hod.
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40min
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Fagottini al profumo di mare
1hod. 40min
Lasagne al profumo di mare
1hod. 35min
Costolette di agnello in crosta
2hod. 30min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Coda di rospo croccante su purea nera
1hod. 50min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1hod.