Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de ternera, (cuete, entero)
- 120 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 600 g de vino blanco
- 1200 g de agua
- 30 g de apio
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 cdas de sal gruesa
- 250 g de aceite
- 1 huevo
- 1 cdita de vinagre
- 10 g de mostaza Dijon
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cdita de sal fina
- 220 g de atún en aceite, drenado
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 60 g de alcaparras, drenadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2680 kJ / 638 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Stollen
1小时 20 分钟
Vitello Tonnato
3ч. 25 мин.
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5h 30min
Tarta de poro y jamón
50 Min
Helado de crema
1hod. 10min
Soufflé de queso rápido
45 分钟
Sabayón
15 分钟
Sabayón
15 分钟
Mousse de chocolate
3h 20min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Curd de limón TM6
20 分钟