
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de ternera (cuete, entero)
- 120 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 600 g de vino blanco
- 1200 g de agua
- 30 g de apio
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 cdas de sal gruesa
- 250 g de aceite
- 1 huevo
- 1 cdita de vinagre
- 10 g de mostaza Dijon
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cdita de sal fina
- 220 g de atún en aceite drenado
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 60 g de alcaparras drenadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 638 kcal / 2680 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 46 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13hod.
Gnocchis a la romana
45min
Vitello Tonnato
3hod. 25min
Empanadas argentinas
1hod. 50min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25hod. 50min
Locro
25hod. 15min
Sabayón
15min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13hod.
Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6
6hod. 45min
Helado de dulce de leche
12hod.
Keppe charola
1hod. 40min
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5hod. 30min