Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de ternera, (cuete, entero)
- 120 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 600 g de vino blanco
- 1200 g de agua
- 30 g de apio
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 cdas de sal gruesa
- 250 g de aceite
- 1 huevo
- 1 cdita de vinagre
- 10 g de mostaza Dijon
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cdita de sal fina
- 220 g de atún en aceite, drenado
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 60 g de alcaparras, drenadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2680 kJ / 638 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Vitello Tonnato
3h 25 min
Soufflé de espinacas y dos quesos
35min
Berenjenas a la parmesana
1h 20 min
Paté de hongos, queso y tomate
40 Min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Polenta con albóndigas en salsa de jitomate
1 Std. 10 Min
Ossobuco a la milanesa
1 Std. 10 Min
Souffle de queso gruyere
40 Min
Estofado de cerdo al oporto y puré de coliflor TM6
3h 30 min
Salmón en costra con risotto de limón
45 min
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5 Std. 30 Min