Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g vinho tinto
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal grosso
- ½ c. chá de pimenta
- 700 g coelho, partido em pedaços pequenos
- 1 folha de louro
- 10 g folhas de aipo
- 20 g coentros
- 50 g cenoura cortada em pedaços
- 50 g cebola
- 2 folhas de gelatina neutra partidas em pedaços
- 10 g manjericão
- 1 c. sopa de orégãos
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- ½ c. chá de sal fino
- 50 g mostarda
- 30 g mostarda à antiga
- 70 g tomate seco, em óleo, escorrido
- 50 g vinho do Porto
- 50 g água, mais q.b.
- Pimenta rosa em grão q.b. p/ guarnecer
- 1 ramo de alecrim p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1576.6 kJ / 376.8 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 24.6 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 577.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pisco Sour
10 Min
Rolinhos de verão vegetarianos - TM5
Žádné hodnocení
Shot de matcha
5min
Doce de ruibarbo
50min
Costeletas de porco em sous-vide com molho de abacaxi e batatas assadas
3h 25min
Doce de ginja
Žádné hodnocení
Salada de rúcula com muxama
5min
Massa de crepe
1h 15min
Salada Picada
10 Min
Salada com molho caesar vegan
40 Min
Molho para bifes
30 Min
Crepes
35min