Poulet au vin jaune à la vapeur

Poulet au vin jaune à la vapeur

4.8 369 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
6 portions

Suroviny

  • 1 poulet (entre 1,5 et 2 kg)
  • 30 g de beurre
  • 250 g de vin jaune
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g d'échalotes
  • 20 g d'huile d'olive
  • 300 g d'eau
  • 200 g de carottes coupées en tronçons
  • 300 g de champignons de Paris frais coupés en quatre ou en six
  • 70 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 78.8 g
Kalorie 2992.7 kJ / 716.3 kcal
Tuk 37.5 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 9.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...