Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce aux fruits de mer
- 5 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 5 brins d'aneth frais, équeutés
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 70 g d'échalotes
- 150 g de vin blanc
- 400 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
La cuisson des spaghetti
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 320 g de pâtes sèches, courtes ou longues (penne ou spaghetti par ex.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2664.8 kJ / 634.5 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 67.3 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1524 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche aux fruits de mer, ail et persil
1 Std. 45 Min
Penne aux moules
1h 5min
Cabillaud à la grecque et boulgour
1h 30min
Crème de fruits de mer et tagliatelle de légumes
1h
Crevettes à l’américaine, sauce tomate et cognac
45 Min
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55 Min
Spaghetti maison aux moules, chorizo et safran
1h 20min
Thon basquaise
30min
Spaghetti frais aux fruits de mer
1 godz. 35 min
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25min
Tagliatelle aux crevettes et aux tomates séchées
50 Min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30min