Haricots verts et sauce au curry

Haricots verts et sauce au curry

4.2 93 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 400 g de haricots verts frais coupés en tronçons
  • ½ échalote
  • 20 g de beurre
  • 1 c. à café de curry en poudre (voir "Conseil(s)")
  • 250 g de lait
  • 20 g de farine de blé
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 229 mg
Protein 5 g
Kalorie 479.8 kJ / 114.3 kcal
Tuk 5.8 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...