Zařízení & příslušenství
蓮子薏仁燉冬瓜
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
4 人份
Suroviny
-
香油10 克
-
薑 切片20 克
-
高湯1000 克
-
大薏仁 浸泡2小時50 克
-
乾香菇 泡軟、瀝乾8 - 10 朵
-
新鮮蓮子50 克
-
冬瓜 去皮去籽、切塊700 克
-
紅棗 (約8粒)20 克
-
米酒10 克
-
鹽1 ½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.2 g
Kalorie
1152.7 kJ /
275.8 kcal
Tuk
5.4 g
Vláknina
8.5 g
Sacharidy
44.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
下班後輕鬆煮
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan