
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 米
- 25 克 長糯米
- 1075 克 水
- 500 克 梅花肉 切片(厚度約0.5公分),先以熱水川燙去血水
- 2 大匙 醬油
- 1 大匙 蠔油
- 1 大匙 糖
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 辣椒粉
- ½ 茶匙 五香粉 (詳見要訣)
- 300 克 南瓜 去籽、切塊(約2公分)
- 蔥 切蔥花,裝飾用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 350 kcal / 1467 kJ
- Protein
- 14.1 g
- Tuk
- 23.5 g
- Sacharidy
- 20.2 g
- Vláknina
- 0.8 g