Zařízení & příslušenství
特製南瓜粉蒸肉
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
6 人份
Suroviny
-
米50 克
-
長糯米25 克
-
水1075 克
-
梅花肉 切片(厚度約0.5公分),先以熱水川燙去血水500 克
-
醬油2 大匙
-
蠔油1 大匙
-
糖1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
辣椒粉½ 茶匙
-
五香粉 (詳見要訣)½ 茶匙
-
南瓜 去籽、切塊(約2公分)300 克
-
蔥 切蔥花,裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.1 g
Kalorie
1467 kJ /
350 kcal
Tuk
23.5 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
20.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
閤家團圓年菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan