Zařízení & příslušenství
Levandulová zmrzlina
Příprava 5min.
Celkový 10hod. 50min.
8 porcí
Suroviny
Levandulový cukr
-
200 gramů cukru
-
3 čajové lžičky květů levandule
Levandulová zmrzlina
-
½ vanilkového lusku
-
600 gramů mléka 3,2% tuku
-
200 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
140 gramů medu
-
6 žloutků
-
2 polévkové lžíce nastrouhané citrónové kůry nejlépe bio, bez bílé části
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
7.2 g
Kalorie
1886.9 kJ /
450.7 kcal
Tuk
18.8 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
62.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Z louky na stůl
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Stracciatello-mandlový dezert
5min.
Zeleninová kaše se žloutkem a vločkami
45min.
Ovocné pyré
30min.
Brownie mug cake
10min.
Ledová káva Dalgona
10min.
Tvarohovo-banánový dezert
15min.
Čokoládovo-oříškový mug cake
20min.
Koláč s čokoládovo-oříškovou pomazánkou a mascarpone
7hod.
Čokoládový mousse
3hod. 20min.
Tiramisu s malinami
2hod. 10min.
Auvergneský sýrový quiche
1hod. 20min.
Cupcaky tiramisu
1hod.