Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Levandulový cukr
- 200 gramů cukru
- 3 čajové lžičky květů levandule
Levandulová zmrzlina
- ½ vanilkového lusku
- 600 gramů mléka, 3,2% tuku
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 140 gramů medu
- 6 žloutků
- 2 polévkové lžíce nastrouhané citrónové kůry, nejlépe bio, bez bílé části
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1886.9 kJ / 450.7 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 62.8 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Levandulová zmrzlina s ginem
14h 35min
Angreštový vrstvený dezert
25 Min
Kapučínový dort s karamelovým sirupem
2 godz.
Levandulové sušenky
3 godz. 55 min
Kokosová zmrzlina
10 godz. 20 min
Veganský sýrový dip a rajčatová salsa s nachos
20 min
Velikonoční pizza s rukolou a mini mozzarellou
1h 45min
Makové dortíčky
2 Std. 40 Min
Borůvkové cupcaky s krémem z bílé čokolády
1h 45min
Wrapy s krůtími kousky a citrónovo-kaparovým aioli
30 min
Ovocná zmrzlina
5 min
Duchové ze sněhových pusinek
12h 25 min