
Zařízení & příslušenství
Levandulová zmrzlina
Příprava 5min.
Celkový 10hod. 50min.
8 porcí
Suroviny
Levandulový cukr
-
200 gramů cukru
-
3 čajové lžičky květů levandule
Levandulová zmrzlina
-
½ vanilkového lusku
-
600 gramů mléka 3,2% tuku
-
200 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
140 gramů medu
-
6 žloutků
-
2 polévkové lžíce nastrouhané citrónové kůry nejlépe bio, bez bílé části
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
450.7 kcal /
1886.9 kJ
Protein
7.2 g
Tuk
18.8 g
Sacharidy
62.8 g
Vláknina
0 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Z louky na stůl
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Pikantní kuřecí kebab s bramborovými spirálkami a salátem
45min
Nugátové muffiny
50min
Chlupatá kokosová monstra
9hod. 30min
Trhací chléb s vejci a sušenými rajčaty
1hod. 30min
Špaldoví brumíci
45min
Vaječný likér s mákem
1hod. 20min
Cake pops
3hod.
Levandulová zmrzlina s ginem
14hod. 35min
Vánoční karamelový likér
20min
Müsli smoothie se sušenými meruňkami
12hod.
Domácí pribináček
10min
Banánové lívanečky
30min