Borůvkový aperitiv a krevetové kanapky
TM6 TM5 TM31

Borůvkový aperitiv a krevetové kanapky

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Krevetové jednohubky

  • 180 gramů vody
  • 70 gramů mléka
  • 30 gramů cukru
  • 10 gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
  • 500 gramů hladké mouky
  • 50 gramů extra panenského olivového oleje, plus navíc pro mazání
  • 10 gramů soli

Krevetová pěna

  • 150 gramů vařených krevet, koktejlových
  • 1 čajová lžička čerstvě vymačkané citrónové šťávy
  • 100 gramů čerstvého sýra
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka mletého černého pepře

Borůvkový aperitiv

  • 250 gramů borůvek
  • 1 polévková lžíce krupicového cukru
  • 1 polévková lžíce čerstvě vymačkané citrónové šťávy
  • 350 gramů prosecca
    nebo 350 gramů šumivého vína
  • ledové kostky, podle chuti

Nutriční hodnoty
na 4 sklenice
Kalorie
14469 kJ / 3458.2 kcal
Protein
100.2 g
Sacharidy
484.9 g
Tuk
95.2 g
Nasycený tuk
30.3 g
Vláknina
22.3 g
Sodík
5888 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty