Zařízení & příslušenství
Borůvkový aperitiv a krevetové kanapky
Příprava 35min.
Celkový 5hod.
4 sklenice
Suroviny
Krevetové jednohubky
-
180 gramů vody
-
70 gramů mléka
-
30 gramů cukru
-
10 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů hladké mouky
-
50 gramů extra panenského olivového oleje plus navíc pro mazání
-
10 gramů soli
Krevetová pěna
-
150 gramů vařených krevet koktejlových
-
1 čajová lžička čerstvě vymačkané citrónové šťávy
-
100 gramů čerstvého sýra
-
1 špetka soli
-
1 špetka mletého černého pepře
Borůvkový aperitiv
-
250 gramů borůvek
-
1 polévková lžíce krupicového cukru
-
1 polévková lžíce čerstvě vymačkané citrónové šťávy
-
350 gramů šumivého vína350 gramů prosecca
-
ledové kostky podle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 sklenice
Sodík
5888 mg
Protein
100.2 g
Kalorie
14469 kJ /
3458.2 kcal
Tuk
95.2 g
Vláknina
22.3 g
Nasycený tuk
30.3 g
Sacharidy
484.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vaříme se sektem
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Citrónový japonský cheesecake
1hod. 45min.
Waldorfský salát na čekankových listech
30min.
Mrkvovo-bramborový příkrm
20min.
Housky bao se zbylým masem a omáčkou hoisin
1hod. 30min.
Holandská omáčka
15min.
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15min.
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45min.
Slaný koláč s hovězím na pivu
1hod. 40min.
Korma s mořskými plody
40min.
Anglický vanilkový krém Custard
10min.
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1hod. 35min.
Karlovarské knedlíky
50min.