Borůvkový aperitiv a krevetové kanapky

Borůvkový aperitiv a krevetové kanapky

5.0 1 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 5hod.
4 sklenice

Suroviny

Krevetové jednohubky
  • 180 gramů vody
  • 70 gramů mléka
  • 30 gramů cukru
  • 10 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
  • 500 gramů hladké mouky
  • 50 gramů extra panenského olivového oleje plus navíc pro mazání
  • 10 gramů soli
Krevetová pěna
  • 150 gramů vařených krevet koktejlových
  • 1 čajová lžička čerstvě vymačkané citrónové šťávy
  • 100 gramů čerstvého sýra
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka mletého černého pepře
Borůvkový aperitiv
  • 250 gramů borůvek
  • 1 polévková lžíce krupicového cukru
  • 1 polévková lžíce čerstvě vymačkané citrónové šťávy
  • 350 gramů prosecca
    350 gramů šumivého vína
  • ledové kostky podle chuti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 sklenice

Sodík 5888 mg
Protein 100.2 g
Kalorie 14469 kJ / 3458.2 kcal
Tuk 95.2 g
Vláknina 22.3 g
Nasycený tuk 30.3 g
Sacharidy 484.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...