Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 œufs
- 1 pincée de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé
- 65 g de farine de blé
- 25 g de cacao en poudre
- 3 c. à soupe d'eau
- 350 g de mascarpone
- 125 g de fraises, coupées en petits morceaux
- 60 g de pépites de chocolat noir pâtissier à 70 % de cacao (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Génoise
50min
Layer cake façon tiramisu
1 Std. 15 Min
Crêpes mille trous et coulis de fraises
55min
Entremets chocolat, insert framboise
17 Std.
Bûche aux framboises
2h 10 min
Tarte aux cerises briochée
3 Std. 25 Min
Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®
1 Std.
Mousse aux 3 chocolats
5h 40min
Eclairs à la pistache
4h 30min
Zebra cake
55min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 Std. 20 Min
Génoise au chocolat
45 Min