
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 360 g Mehl
- 180 g Butter in Stücken
- 1 TL Salz
- 90 g Wasser
Füllung
- 25 g Sonnenblumenöl
- 1000 g Wasser
- 3 TL Salz
- 150 g Langkornreis
- 4 Eier Zimmertemperatur (1 Ei verquirlt, zum Bestreichen)
- 250 g Schalotten
- 50 g Butter in Stücken
- 250 g Champignons
- 900 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Stängel Dill gehackt
Sauce
- 200 g Weißwein
- 400 g Sahne
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Petersilie gehackt
- 4 Stängel Dill gehackt
- 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 542 kcal / 2269 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Borschtsch mit Rindfleisch
1hod. 10min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Gemüse-Leber-Torte
1hod. 50min
Orientalische Fischfrikadellen mit Tomatensauce und Couscous
1hod. 10min
Tschebureki
1hod. 20min
Ucha - Fischsuppe
50min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2hod.
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2hod.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4hod. 10min
Gefüllte Blinis
55min
Kreppel
1hod.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1hod. 45min