Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 60 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Basilikum, ohne Stiele
- 320 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 470 g Mehl
- 2 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- ½ Bund Basilikum, ohne Stiele
- 50 g Olivenöl
- 300 g Joghurt, 1,5% Fett
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 300 g Cocktail-Tomaten, halbiert
- 50 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2093 kJ / 500 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weiße Pizza mit Rucola
1h 35min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1 Std. 20 Min
Mediterrane Tomaten-Galette
1h 15min
Blätterteigtarte mit grünem Spargel, Feta und Radieschen-Öl
1u. 30min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min
Pizzette "Tricolore"
1u. 30min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30min
Pizza-Bruschetta
1u. 30min
Rom - Pizzataler
1u. 30min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Mediterraner Flammkuchen
35min