Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten
- 6 Filoteigblätter, aus dem Kühlregal
- 1 Zwiebel, halbiert
- 150 g Bergkäse, in Stücken
- 200 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 200 g Crème fraîche
- 3 Eier
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 727 kJ / 174 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 538 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche mit Schinken und Spinat
1h 20 min
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1h 45 min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 min
Västerbotten Quiche
1h 30min
Gegrillter Porree mit Käse-Füllung
50 min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1h 45 min
Maracuja-Crème-brûlée
4h
Kräuterkuchen
2h
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8 Std. 30 Min
Mini-Quiches mit Schinken
2h
Spargel-Zwiebelkuchen
1h 10 min
Mohn-Rugelach
3 Std.