Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe (erbsengroß)
- 150 g Weizenmehl Type 550
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 280 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 30 g Röstzwiebeln
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 100 g Katenschinken, gewürfelt
- Öl zum Einfetten
- 50 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1470 kJ / 351 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Bergisches Urbrot
17u.
Tiroler Schinkenbrot
16u. 15min
Schweizer Rustico
25 godz. 20 min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Monkey Bread
3h
Schwäbisches Genetztes
10óra
Baguettes Rustica
15 Std.
Apfel-Weizensauerteig
48 godz. 20 min
Schweizer Bauernbrot
7ωρ.
Buttermilchbrot
18h
Baguette Rustica
4h 20min