Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe (erbsengroß)
- 150 g Weizenmehl Type 550
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 280 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 30 g Röstzwiebeln
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 100 g Katenschinken, gewürfelt
- Öl zum Einfetten
- 50 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1470 kJ / 351 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bergisches Urbrot
17 Std.
Doppelbocker aus dem Topf
3 godz.
Tiroler Schinkenbrot
16h 15min
Schweizer Bauernbrot
7h
Oberländer
14u. 30min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Kleiner Laugenkranz
2u. 10min
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Vinschgerl
14 Std.
Schweizer Rustico
25h 20min
Baguettes Rustica
15h
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min