Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe (erbsengroß)
- 150 g Weizenmehl Type 550
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 280 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 30 g Röstzwiebeln
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 100 g Katenschinken, gewürfelt
- Öl zum Einfetten
- 50 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1470 kJ / 351 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette Rustica
4h 20min
Zwirbel-Graubrot
16h
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Röggelchen für Halven Hahn
1 Std. 35 Min
Bier-Ähren
14 Std.
Baguettes Rustica
15h
Oberländer
14h 30min
Schweizer Rustico
25h 20min
Bergisches Urbrot
17h
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Wachauer Laberl
15h 20min
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.