Zařízení & příslušenství
Bergisches Urbrot
Příprava 20min.
Celkový 17hod.
16 Scheiben
Suroviny
Poolish
-
Wasser175 g
-
frische Hefe erbsengroß (1 g)1 Stückchen
-
Dinkelmehl Type 630175 g
Hauptteig
-
Weizenkörner200 g
-
Wasser kalt175 g
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen120 g
-
Öl zum Einfetten
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
frische Hefe5 g
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
4 g
Kalorie
458 kJ /
110 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Dunkles Landbrot
4hod.
Roggen-Dinkel-Brot
8hod.
Dunkles Landbrot
3hod.
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min.
Buttermilchbrot
18hod.
Bierbrot
2hod.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min.
Roggenmischbrot
1hod. 15min.
Schweizer Bauernbrot
7hod.
Bauernbrot
2hod. 20min.
Graubrot
2hod.