Bergisches Urbrot
TM6 TM5

Bergisches Urbrot

4.4 (36 hodnocení)

Suroviny

Poolish

  • 175 g Wasser
  • 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
  • 175 g Dinkelmehl Type 630

Hauptteig

  • 200 g Weizenkörner
  • 175 g Wasser, kalt
  • 120 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen
  • Öl zum Einfetten
  • 2 TL Salz (10-12 g)
  • 5 g frische Hefe

Nutriční hodnoty
na 1 Scheibe
Kalorie
458 kJ / 110 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
21 g
Tuk
1 g
Vláknina
2.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty