Bergisches Urbrot

Bergisches Urbrot

4.3 43 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 17hod.
16 Scheiben

Suroviny

Poolish
  • Wasser
    175 g
  • frische Hefe erbsengroß (1 g)
    1 Stückchen
  • Dinkelmehl Type 630
    175 g
Hauptteig
  • Weizenkörner
    200 g
  • Wasser kalt
    175 g
  • Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen
    120 g
  • Öl zum Einfetten
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • frische Hefe
    5 g

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 4 g
Kalorie 458 kJ / 110 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...