Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß
- 150 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 270 g Buttermilch, kalt
- 5 g frische Hefe
- 450 g Weizenmehl Type 550
- 2 ½ TL Salz (10 g)
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Kümmel, ganz
- 100 g Schinkenwürfel, roh (z. B. Tiroler Schinken)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 719 kJ / 172 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bergisches Urbrot
17 Std.
Weinknorzen (Weinreben)
17hod. 35min
Dunkles Landbrot
4 Std.
Bierbrot
2h
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35min
Roggen-Schmalz-Brot
16hod. 10min
Zwirbel-Graubrot
16h
Brot Venezia
17h 10min
Schweizer Bauernbrot
7h
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5h 45min
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min
Baguette Rustica
4h 20min