Tiroler Schinkenbrot

Tiroler Schinkenbrot

4.6 65 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 16hod. 15min.
16 Scheiben

Suroviny

Poolish
  • Wasser
    150 g
  • frische Hefe erbsengroß
    1 Stückchen
  • Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
    150 g
Quellstück
  • Paniermehl
    60 g
  • Wasser
    90 g
Hauptteig
  • Buttermilch kalt
    270 g
  • frische Hefe
    5 g
  • Weizenmehl Type 550
    450 g
  • Salz (10 g)
    2 ½ TL
  • Honig
    10 g
  • Kümmel, gemahlen
    1 TL
  • Öl zum Einfetten
  • Kümmel, ganz
    1 TL
  • Schinkenwürfel, roh (z. B. Tiroler Schinken)
    100 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 7 g
Kalorie 719 kJ / 172 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 31 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...