皇宮菜蒸蛋

皇宮菜蒸蛋

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 700 克
  • 乾香菇
    5 克
  • 5 克
  • 皇宮菜 切塊(約1公分)
    80 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 味醂
    1 茶匙
  • 4 顆

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 7.5 g
Kalorie 395.8 kJ / 94.7 kcal
Tuk 6.1 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 3.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...