皇宮菜蒸蛋
TM5 TM6

皇宮菜蒸蛋

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 700 克 水
  • 5 克 乾香菇
  • 5 克 油
  • 80 克 皇宮菜 ,切塊(約1公分)
  • ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 1 茶匙 味醂
  • 4 顆 蛋

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
395.8 kJ / 94.7 kcal
Protein
7.5 g
Sacharidy
3.3 g
Tuk
6.1 g
Vláknina
0.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty