Zařízení & příslušenství
皇宮菜蒸蛋
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
水700 克
-
乾香菇5 克
-
油5 克
-
皇宮菜 切塊(約1公分)80 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
蛋4 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.5 g
Kalorie
395.8 kJ /
94.7 kcal
Tuk
6.1 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
3.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬食新煮張
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan