Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 20 g masła
- 600 g wody
- 500 g różyczek kalafiora, pokrojonych na 1,5-2 cm kawałki
- 450 g ziemniaków, pokrojonych na 1,5 cm kawałki
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - ¾ - 1 łyżeczka soli
- ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki gałki muszkatołowej, mielonej
- 200 g śmietany, 18% tłuszczu
- 150 g kabanosów, pokrojonych w 3 mm plastry
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1644.7 kJ / 393.1 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 30.8 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 871 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zupa fasolowa z pulpecikami
50min
Zupa gołąbkowa
55 min
Zupa koperkowa
45 min
Kartoflanka z grzybami i wędzonym boczkiem
50min
Kapuśniak
50min
Kapuśniak z młodej kapusty
40 Min
Zupa z kiszonych ogórków
45 min
Krupnik
40 Min
Zupa kapuściano-paprykowa z szynką drobiową
40 Min
Zupa pomidorowa z ryżem i kurczakiem
40 Min
Zupa ziemniaczana
1h
Zupa kalafiorowa i pulpety drobiowe w sosie chrzanowym z warzywami na parze
55 min