Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 60 g selera naciowego, pokrojonego na 1-2 cm kawałki
- 20 g masła
- 300 g filetów z piersi kurczaka, pokrojonych na 3-4 cm kawałki
- 750 g wody
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu drobiowego (na 0,5 l), pokruszona - 80 - 100 g ryżu długoziarnistego
- 250 g przecieru pomidorowego, typu passata
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 30 g koncentratu pomidorowego
- 1 łyżeczka cukru (volitelně)
- 1 łyżeczka ziół prowansalskich, suszonych
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1076.9 kJ / 257.4 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Tuk
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 532.5 mg
Alternativní recepty
Zupa kalafiorowo-ziemniaczana z kabanosami
40 min
Zupa fasolowa z pulpecikami
50 min
Zupa gołąbkowa
55 min
Zupa grochowa
1h
Kapuśniak
50 min
Zupa z kiszonych ogórków
45 min
Zupa ogórkowa
30 min
Krupnik
40 min
Zupa ziemniaczana
1h
Żurek
50 min
Zupa gulaszowa
1h 35 min.
Zupa pomidorowa spod Szrenicy
30 min