Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 2 łyżeczki soli
- 450 g ziemniaków, mączystych, pokrojonych na 1,5 cm kawałki
-
600
g zielonej fasolki szparagowej, świeżej, pokrojonej na 2-3 cm kawałki
nebo 600 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej, pokrojonej na 2-3 cm kawałki, uprzednio rozmrożonej - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 600 g mleka
- 15 g mąki pszennej
- 500 g maślanki
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 752 kJ / 179 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wegetariański kapuśniak z białej kapusty
40 Min
Zupa brukselkowo-serowa
35 Min
Zupa z kapusty włoskiej z kiełbasą
40 Min
Kapuśniak zabielany z ziemniakami
1 Std.
Zupa z ziemniakami i maślanką (dziadówka)
40 Min
Kapuśniak kaszubski
45 Min
Zupa z porem i mięsem mielonym
40 Min
Zupa z rzodkiewkami i jajkami w koszulkach
45 Min
Zupa serowo-kalafiorowa
30 Min
Barszcz z serem feta
40 Min
Zupa serowa z porem
30 Min
Zupa kalafiorowa
30 Min