Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Membrillos horneados
- 1500 g de agua
- 800 g de azúcar
- 6 membrillos, cortados por la mitad y descorazonados
- 250 g de almendras peladas
- 100 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
Pastel
- 160 g de azúcar
- 125 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 huevo mediano
- 150 g de harina de trigo
- 3 cdas de café preparado
- ½ cdita de polvo para hornear
- azúcar glass, para espolvorear
- crema ácida, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1887 kJ / 451 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta choux
2h
Crema pastelera
10p
Pudín de pan
3h
Salsa de chocolate
20min
Budín de chocolate
35min
Bizcocho borracho
3 Std. 45 Min
Gelée de mango
15 Min
Crema pastelera
10p
Mermelada de mandarina
40min
Merengue francés con cocoa
2h 10min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 Min
Crema pastelera TM6
15 Min