Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 375 g de harina integral
- 50 g de harina de centeno
- 150 g de harina
- 10 g de levadura prensada fresca
- 350 g de agua
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 6 - 8 cubitos de hielo, para producir vapor
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 801 kJ / 192 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan integral de semillas
2h 50min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2h 50min
Leche de almendras
12 Std.
Pan de barra
29h
Pan de maíz (Broa)
2 Std. 20 Min
Pan con levadura química
30min
Harina de cereales y leguminosas
5 Min
Pan plano de centeno
2 godz. 10 min
Pan al vapor
1h 30min