Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 140 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 270 g de harina de fuerza
- 40 g de mantequilla fría en trozos
- 30 g de azúcar moreno
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de aceite
- Nutriční hodnoty
- na 16 rebanadas
- Kalorie
- 8514 kJ / 2035 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Sacharidy
- 340.6 g
- Tuk
- 49.1 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 4763.8 mg
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16h
Chapata con masa madre
17h
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Pan de trigo con masa madre
15ωρ.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Masa madre de centeno
96 godz. 20 min
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15ωρ.
Pan retorcido con masa madre
16h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Pan gallego con masa madre
15h 30min