Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korstdeeg
- 400 g bloem, en meer om te bestuiven
- 200 g boter, in stukken
- 100 g water, en meer om te weken
- 1 tl zout
Pâté
- 6 - 8 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 3 tl groene peperkorrels, op azijn
- 2 sneetjes wit brood (50 g)
- 100 g verse champignons
- 900 g varkensvlees, mager, in stukken (2 cm)
- 150 g kippenlever, schoongemaakt, in stukken
- 3 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 50 g melk
- 20 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- 50 g eendenlever, rauw
Afwerking
- bloem, om te bestuiven
- 3 sneetjes spek, ongerookt
- 1 ei, geklopt
- water, om te weken
- 3 gelatineblaadjes
- 350 g water
- 50 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1706 kJ / 408 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Brownie koekjes
1h 35 min
Chocolade broodpudding
1h 25min
Yoghurt met rode vruchten
12 Std. 20 Min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Žádné hodnocení
Fijngehakt rauw vlees
35 Min
Sous-vide octopussalade
Žádné hodnocení
Yoghurt met kokosnoot
12h 15 min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Eendenlever
33 godz.
Mangochutney
1 Std. 20 Min