Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korstdeeg
- 400 g bloem, en meer om te bestuiven
- 200 g boter, in stukken
- 100 g water, en meer om te weken
- 1 tl zout
Pâté
- 6 - 8 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 3 tl groene peperkorrels, op azijn
- 2 sneetjes wit brood (50 g)
- 100 g verse champignons
- 900 g varkensvlees, mager, in stukken (2 cm)
- 150 g kippenlever, schoongemaakt, in stukken
- 3 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 50 g melk
- 20 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- 50 g eendenlever, rauw
Afwerking
- bloem, om te bestuiven
- 3 sneetjes spek, ongerookt
- 1 ei, geklopt
- water, om te weken
- 3 gelatineblaadjes
- 350 g water
- 50 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1706 kJ / 408 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Lactosevrije luikse wafels
Žádné hodnocení
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Žádné hodnocení
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Driekoningentaart met hazelnoten
Žádné hodnocení
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Abrikozenlikeur
30 Min
Gevulde veggieslakken
45 Min
Groene bron
10min
Aardappelgoulash
1 Std.