Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korstdeeg
- 400 g bloem, en meer om te bestuiven
- 200 g boter, in stukken
- 100 g water, en meer om te weken
- 1 tl zout
Pâté
- 6 - 8 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 3 tl groene peperkorrels, op azijn
- 2 sneetjes wit brood (50 g)
- 100 g verse champignons
- 900 g varkensvlees, mager, in stukken (2 cm)
- 150 g kippenlever, schoongemaakt, in stukken
- 3 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 50 g melk
- 20 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- 50 g eendenlever, rauw
Afwerking
- bloem, om te bestuiven
- 3 sneetjes spek, ongerookt
- 1 ei, geklopt
- water, om te weken
- 3 gelatineblaadjes
- 350 g water
- 50 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1706 kJ / 408 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocoladecustard
1h 20min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Tarbot met salsasaus
Nessuna valutazione
Bearnaisesaus
15min
Cheesecake likeur
10min
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Appels met cidersabayon
Nessuna valutazione
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Brood
3 godz.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min