
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korstdeeg
- 400 g bloem en meer om te bestuiven
- 200 g boter in stukken
- 100 g water en meer om te weken
- 1 tl zout
Pâté
- 6 - 8 takjes verse peterselie enkel de bladeren
- 3 tl groene peperkorrels, op azijn
- 2 sneetjes wit brood (50 g)
- 100 g verse champignons
- 900 g varkensvlees mager, in stukken (2 cm)
- 150 g kippenlever schoongemaakt, in stukken
- 3 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 50 g melk
- 20 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- 50 g eendenlever, rauw
Afwerking
- bloem om te bestuiven
- 3 sneetjes spek ongerookt
- 1 ei geklopt
- water om te weken
- 3 gelatineblaadjes
- 350 g water
- 50 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 408 kcal / 1706 kJ
- Protein
- 22.6 g
- Tuk
- 24.2 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Žádné hodnocení
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Žádné hodnocení
Appelpunch
30min
Mayonaise
5min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Meringue spoken
12hod. 25min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8hod. 45min
Nougat-koekjes
Žádné hodnocení
Crostini met champignons en fontinakaas
Žádné hodnocení
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1hod. 40min
Gevulde kalkoenborst
Žádné hodnocení
Eendenlever
33hod.