Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gekarameliseerde uienjam
- 2 el olijfolie
- 1200 g bruine ui (ong. 8), in kwarten
- 100 g bruine suiker
- 200 g droge witte wijn
- 80 g verjus
- 4 tl ketjap manis (zoete sojasaus)
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 tl witte mosterdzaadjes
- 1 tl zout
Jus
- 2 teentjes knoflook
- 4 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 350 g water
- 2 - 3 tl kippenbouillonpasta (zie tips)
- 1 el bloem
- 50 g rode wijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 931 kJ / 222 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basilicumpesto
10 Min
200 g prei fruiten
20min
Karamelsaus
1h 30min
Arabische kip met couscous
45 Min
Gember schillen
Keine Bewertungen
Boterkoekjes
50 Min
250 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
400-500 g ui karameliseren
50 Min
200 g ui karameliseren
40 Min
Pêche Melba
Keine Bewertungen
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Gezouten-Karamelijs
14 Std.