Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 450 g de harina de trigo
- 10 g de levadura seca instantánea
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de yogur natural
- 260 g de agua, tibia
- 1 pizca sal marina
- harina de trigo, para espolvorear
Relleno
- 200 g de acelgas
- 100 g de cebolla, en cuartos
- 15 g de aceite de oliva
- 1 cditas paprika, dulce
- 120 g de queso feta, desmoronado
Armado
- harina de trigo, para espolvorear
- aceite de oliva, para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1778 kJ / 425 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan plano libanés
3óra 20p
Crêpes de espinacas, beicon y requesón
1h 10min
Albóndigas de tempeh
55min
Falafel de chícharo
30min
Gözleme de cordero con espinacas, berenjena y feta
2h
Porcetta asada con peras y cebolla
12 Std.
Soufflé de queso horneado TM6
1h 25min
Gozleme
1h 20min
Namura (pastel de semolina de trigo)
1 Std. 50 Min
Pasta fresca de betabel
25min
Gnocchis de betabel
1h 40min
Sandwich de pavo y frambuesa al chipotle
25min