Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de carne de cordero (en trozos de aprox. 3 cm)
- 150 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharadita de sal
- 20 hojas de parra (en conserva)
- 1300 g de agua
- 60 g de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 191 kJ / 46 kcal
- Protein
- 2.08 g
- Sacharidy
- 5.94 g
- Tuk
- 1.48 g
- Vláknina
- 0.26 g
Alternativní recepty
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15min
Pasta fresca integral
25 min
Pollo tandoor
6 godz. 45 min
Rub Mediterráneo
5 min
Rub India
5 min
Berenjenas con miso Al vacío
2 Std. 45 Min
Crujiente de coliflor
1h
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2h 5min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1h 40min
Tartas de limoncello
3h 15 min
Linzer torte
1h 40min
Strudel de manzana
1h 45min